top of page
casaro-raster-fc.png

Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Zit dit talent in jou verborgen? Casaro is benieuwd!

Lijkt het jou wat om bij ons te werken? Een open sollicitatie sturen mag altijd en wie weet ontmoet jij binnenkort je nieuwe collega's! Solliciteren kan op de manier waar jij je het prettigst bij voelt. Je kan bellen, mailen of het online intake formulier invullen! Wij zullen contact met je opnemen.

Telefoon: +31 (0)344 229 900

Email: info@casaro.com

Sollicitatieformulier

Uw sollicitatie is verstuurd.

Casaro

Hulsterstraat 4

4116 EZ Buren

T 0344 229 900

Email info@casaro.com

Openingstijden customer service

ma-vr: 08:30 - 17:00

za-zo: gesloten

Openingstijden expeditie

ma-do: 07:00 - 16:30

vr: 07:00 - 12:00

za-zo: gesloten

Maak kennis met jouw nieuwe collega's!

buislaser operator Culemborg

Minette
Stikster / buislaser operator

Ik ben Minette en ben sinds 2013 werkzaam bij Casaro. Via een uitzendbureau ben ik hier terecht gekomen en vervolgens heb ik een contract aangeboden gekregen. Ik vind de dagen heerlijk wanneer ik gewoon lekker kan klussen en wanneer ik mijn eigen verantwoording heb. Casaro kan mij dit bieden doordat ik een andere functie naast mijn huidige functie heb kunnen aannemen. Ik merk dat Casaro echt naar mij luistert en met mij meedenkt. Daarnaast bieden ze me altijd een helpende hand, zowel privé- als werk gerelateerd. Zelf vind ik Casaro een heel interessant bedrijf door alle (nieuwe) machines waar we mee werken. 

Lasmedewerker VDS Culemborg

Bert

Lasmedewerker 

 

Ik ben Bert en ik las bij Casaro, dat vind ik heerlijk. Ik geniet van het structurele werk dat Casaro heeft. Wat ik lekker vind is dat iedereen hier standaard vrijdagmiddag vrij is. Hierdoor loop ik donderdag al naar buiten met het gevoel:''Joh het is zo goed als weekend.'' Daarnaast vind ik het heerlijk dat ik hier gemakkelijk kan doorgroeien naar nieuwe functies en nieuwe werkzaamheden. Verder kan ik hier heel erg de kleine dingetjes waarderen. Zo was het in de zomer heel erg warm en toen werden er stukjes watermeloen uitgedeeld. 

Assistent gereedschapmakerij Culemborg

Jack

Assistent gereedschapmakerij

Ik ben Jack, via werken-leren ben ik bij Casaro terecht gekomen. Doordat ik heb laten zien wat ik kan en laten horen wat ik wil ben ik in de afgelopen drie jaar doorgegroeid naar een nieuwe functie. Casaro ondersteunt mij in wat ik wil bereiken en waar ik naar toe wil. Zo is het mogelijk voor mij om opleidingen te volgen via Casaro en gunnen zij mij de mogelijkheid om te leren 3D tekenen bijvoorbeeld. De mensen hier bij Casaro zijn heel aardig, ik merkte dat ik snel werd opgenomen in de groep. De vrijdagmiddag vrij vind ik heel fijn, hierdoor heb ik donderdag al een beetje 'het weekend gevoel.' 

Hoofd van gereedschapmakerij Culemborg

Hans

Hoofd gereedschapmakerij 

 

Ik ben Hans, al 40 jaar in dienst bij Casaro en ben verantwoordelijk voor de inproductiename van nieuwe producten en onderdelen. De organisatie van Casaro is een vlakke organisatie, dit is iets wat ik als prettig ervaar. Hierdoor is zo goed als iedereen gelijk aan elkaar. Ik streef er iedere dag naar om de werkvloer te verlaten met een voldaan gevoel. Dit gevoel bereik ik wanneer de Casaro organisatie technisch helemaal op orde is en wanneer de mensen zullen zeggen dat ze bij Casaro kwalitatief en kwantitatief hoogstaand produceren. Casaro heeft mij vanaf het begin een gevoel van waardering gegeven. 

bottom of page